Dolar 50,1561
Euro 56,3177
Altın 6.592,86
BİST 11.333,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 17°C
Yağmurlu
Kocaeli
17°C
Yağmurlu
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 11°C
Paz 12°C

Batman kırsalında Jandarma’dan operasyon

Batman kırsalında Jandarma’dan operasyon
17 Nisan 2022 12:33
126

Batman’ın Sason ile Kozluk ilçeleri kırsalında Batman İl Jandarma Komutanlığının öncülüğünde devam eden “Eren Kış-34 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan” operasyonunda çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

Yenibahar / BATMAN (İGFA) – Batman  kırsalında operasyon, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada Sason Gömük kırsalı ile Kozluk ilçesi Gümüşörgü Köyü bölgesinde devam eden operasyonda esnasında şimdiye kadar teröristlere ait çok sayıda sığınak, depo ve bunların içerisinde silah, mühimmat ve patlayıcı madde düzenekleri ile muhtelif yaşam malzemesi ve doküman ele geçirildiği ve çok sayıda terörist iş birlikçisi deşifre edilerek haklarında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Batman İl Jandarma Komutanlığı’nca teröristlerin bulunup etkisiz hale getirilmesi ve iş birlikçilerinin deşifre edilerek adalete teslim edilmesine yönelik operasyona büyük bir kararlılıkla devam edildiği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.