Dolar 50,1577
Euro 56,0916
Altın 6.555,77
BİST 11.344,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 12°C
Az Bulutlu
Kocaeli
12°C
Az Bulutlu
Cts 11°C
Paz 11°C
Pts 13°C
Sal 14°C

Gaziantep’teki maratonda bebekler de yarışacak

Gaziantep’teki maratonda bebekler de yarışacak
13 Ekim 2022 16:29
114

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Gazi Yarı Maratonu’nda bu yıl ilk kez bebekler de yarışacak.

GAZİANTEP (İGFA) – Gazi Yarı Maratonu kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ‘Baby Run’ etkinliği ile sadece emekleyen bebekler, 15 Ekim Cumartesi günü Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde mücadele edecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlikte bebekler için özel ve önemli bazı kurallar da belirlendi.

Kurallara göre bebekler yarışmasına 7 ve 9 ay aralığındaki bebekler katılabilecek. Yarışmaya katılacak bebeklerin ay aralığı uygun olsa bile yürümeye geçmemiş olması gerekiyor. Buna göre sadece emekleyen bebekler yarışmaya katılabilecekler. Bebekler yarışma boyunca 5 metrelik bir parkurda yarışacak. 20 bebekle sınırlı olacak yarışmada ebeveynlerin ise parkura girişi yasak olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.