Dolar 50,0223
Euro 56,2573
Altın 6.499,40
BİST 11.558,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 18°C
Yağmurlu
Kocaeli
18°C
Yağmurlu
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 11°C
Paz 11°C

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Hatay’da

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Hatay’da
13 Ekim 2022 13:48
95

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo ve beraberindeki heyeti konuk etti.

HATAY (İGFA) – Antakya EXPO alanında gerçekleşen buluşmada Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, konuklarına Hatay’ın tarihi, kültürel ve gastronomik değerleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin projelerinin de görüşüldüğü ziyarette Savaş, ayrıca Başkonsolos Poleo’nun kent hakkında sorduğu soruları da yanıtladı.

EXPO alanını çok beğendiğini ve Hatay’a bir sonraki gelişinde alanı gezeceğini söyleyen Poleo, “Çok sevindim ve burası hoşuma gitti. Büyük ve etkileyici bir yer. Yine geleceğim. Manzara çok güzel” diyerek nazik ev sahipliği için Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, konuklarına Hatay’a özgü hediyeler ve Atakaş Hatayspor forması takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.