Dolar 47,0347
Euro 53,7589
Altın 6.086,29
BİST 14.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 29°C
Parçalı Bulutlu
Kocaeli
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C
Paz 32°C

Kayseri Hacılar’da akşam hasta olmak yasak

Kayseri Hacılar’da akşam hasta olmak yasak
24 Şubat 2022 15:48
110

Saadet Partisi Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser, Hacılar ilçesinde akşamları yaşanan sağlık sorunlarının çözümsüz kaldığını belirtti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Saadet Partisi Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser, Sağlık Bakanlığı’na dilekçe yazdıklarını belirterek “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ve Sağlık Bakanlığı’na bir dilekçe yazarak ilçemizde mesai saatleri dışında başta enjeksiyon ve pansuman olmak üzere hiçbir sağlık hizmeti alamadığımızı ve bu konuda ciddi sıkıntılar yaşadığımızı dile getirdik. Hacılar gibi önemli bir ilçede akşam saatlerinde sağlık hizmetlerinden yararlanamamak Hacılar’da yaşayan herkesin derdi oldu. Bir enjeksiyon yaptırmak için il merkezine gitmek akıl almaz bir iştir. Güzide ilçemizde adeta akşam hasta olmak yasak. Çünkü hastalık için il merkezine gidene kadar hastalık artıyor. Buna bir an önce dur demek gerekir” açıklamasında bulundu.

SP Hacılar İlçe Başkanı Bülent Eser “Hacılar’daki tüm sorunlar bitene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar hangi meseleyi gündeme getirdiysek peşini bırakmadık. Bu sağlık problemi ile ilgili de takibimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.