Dolar 50,0475
Euro 56,3076
Altın 6.642,46
BİST 11.437,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 11°C
Hafif Yağmurlu
Kocaeli
11°C
Hafif Yağmurlu
Cum 12°C
Cts 11°C
Paz 10°C
Pts 13°C

Kayseri Talas’ta istişare toplantısı

Kayseri Talas’ta istişare toplantısı
16 Ağustos 2022 08:37
111

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle ilçede devam eden proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediye Başkanlık Brifing Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, devam eden yatırımların yanı sıra hayata geçirilecek yeni projeler ele alındı.

 Geride kalan 3,5 yılda çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bunda çalışanların emeğinin büyük olduğuna işaret ederek, “Tüm başkan yardımcılarımıza, müdür arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkes canla başla gayret ediyor, ortaya güzel sonuçlar çıkıyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı aşk ve azimle iş yapmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda söz alan belediye yöneticileri de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Ayrıca çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.