Dolar 48,7849
Euro 56,0068
Altın 6.865,03
BİST 13.279,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 22°C
Hafif Yağmurlu
Kocaeli
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 22°C

Malatya Büyükşehir’den Kadastro İl Müdürü Onur Sadioğlu’nu ziyaret

Malatya Büyükşehir’den Kadastro İl Müdürü Onur Sadioğlu’nu ziyaret
10 Şubat 2022 14:12
118

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kadastro İl Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu’nu ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde hizmete giren yeni Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasını gezdi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kısa bir sürede tamamlanan Battalgazi İlçesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek Kadastro İl Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu, Battalgazi Tapu Müdürü Hasan Doğan ve Yeşilyurt Tapu Müdürü Hasan Basri Ekşiler ile bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyleyen Kadastro İl Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu, “Yeni yapılan binamız mevcut personellerimiz yapımızın iyi bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Binamızda hem vatandaşlarımızın hem de personellerimizin ferah bir çalışma ortamı bulunuyor. Eski yerimizde biraz mağduriyetlerimiz vardı. 2017 yılından itibaren Malatya’da görev yapıyorum. Binamızın yapımında Sayın Başkanımızın emeğini biz çok yakından biliyoruz, şahidiz. Başkanımıza bizleri ziyaret ettiği için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tapu ve Kadastro binasının yapılması süreci içerisinde gerek proje yapımında, gerek projenin ihalesi ve daha sonraki ihale sürecindeki sıkıntıların giderilmesi noktasında büyük gayretler gösterdik. Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ve yine o dönem bizlere destek veren dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ediyoruz. Ayrıca Elazığ Bölge Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte büyük gayret gösterildi. Bugün hem erişebilirlik, hem ulaşım, hem şehir merkezine uygun, vatandaşların işlerini daha çabuk yapmaları anlamda yeni bina önemli bir lokasyonda ve konseptte yapıldı. Diğer taraftan yeni bina, kamu kuruluşuna yakışır güzel, ferah ofisleri olan ve hizmet sunumunda da kolaylık sağlayan fiziki bir yapı içerisinde. Kadastro İl Müdürlüğümüzün, Tapu Müdürlüklerimizin Malatya’mıza, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tapu ve Kadastro ’da çalışan arkadaşlara da hayırlı görevler diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.