Dolar 47,0449
Euro 54,0644
Altın 6.138,77
BİST 14.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 26°C
Hafif Yağmurlu
Kocaeli
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 30°C
Per 30°C
Cum 30°C
Cts 30°C

MS için farkındalık konseri

MS için farkındalık konseri
30 Mayıs 2022 11:33
104

Türkiye Multipl Skleroz Derneği, Multipl Skleroz (MS) hastalığını daha geniş kitlelere duyurmak ve farkındalık oluşturmak adına, 30 Mayıs Dünya MS Günü özelinde 29 Mayıs Pazar günü GEN’in koşulsuz desteğiyle “Sekiz Mevsim” konserini gerçekleştirdi.

İSTANBUL (İGFA) – 30 Mayıs Dünya MS Günü özelinde GEN’in koşulsuz desteğiyle ve Türkiye Multipl Skleroz Derneği’nin katkılarıyla, Multipl Skleroz (MS) hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak adına klasik müzik konseri düzenlendi.

Kendisi de bir MS’li birey olan Şef Aytuğ Ülgen yönetimindeki Internum Oda Orkestrası, solist Oleksandr Samoylenko’nun yorumuyla Vivaldi ve Piazolla’nın eserlerini seslendirdi.

Ardından Yonca Lodi ve orkestrası izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kendisi gibi MS ile mücadele eden müzisyen dostlarının orkestrada yer almasının MS’li bireylere de moral verdiğini ifade eden Şef Ülgen, “Bizler MS hastası sanatçılar olarak buradayız, hayatın içindeyiz, mesleğimizi icra etmenin yollarını arıyor, o yolları buluyor ve bunu yapabildiğimiz için kendimizi şanslı sayıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.